Uw partner
in digitale
transformatie

Gyrobian is opgericht op 1 juni 2020, door Andrew Lalis en Zino Holwerda, hoewel deze datum beter kan worden geïnterpreteerd als slechts een formaliteit, omdat we allebei al sinds het begin van ons hoger onderwijs bezig zijn met softwareontwerp en -engineering.

Wat begon als simpele automatiseringsprojecten en stukwerkoplossingen groeide al snel uit tot iets groters. Na het aanvankelijke succes van TAARS bij het beheren van cursussen voor de Rijksuniversiteit Groningen, hebben we verder uitgebreid om onze ervaring toe te passen op een breder scala aan applicaties.

Zino Holwerda Github Logo

Afkomstig uit het epicentrum van de Friese cultuur, begon Zino zijn vormende jaren met een technisch georiënteerde basisopleiding en bracht deze ervaring goed van pas in zijn jarenlange ervaring in softwareontwikkeling met PHP-webframeworks, terwijl hij tegelijkertijd anderen om hem heen hielp naar verlichting als onderwijsassistent voor de Rijksuniversiteit Groningen.

Tegenwoordig richt Zino zich op de netwerk- en low-level software-infrastructuur die de ruggengraat vormt van elk succesvol bedrijf, en ontwikkelt de toolchains voor geautomatiseerde levering van onze softwareproducten.

Zino Picture

Andrew Lalis Github Logo

Oorspronkelijk afkomstig uit de grote staat van Californië, Andrew begon zijn uitstapje in het gebied van de informatica, embedded systemen ontwerp en software engineering met een bescheiden start in het begin van de 2010's. Het bouwen van nette kleine Raspberry Pi-systemen in je garage met interactieve webgebaseerde bedieningselementen kan je echter maar zo ver brengen.

Het is al lang geleden sinds die tijd, en Andrew heeft nu een aantal jaren professionele softwareontwikkeling en engineeringervaring, met interesse in het optimaliseren van databaseschema's voor toepassingen in de echte wereld. Hij is een Oracle Certified Java SE-ontwikkelaar en besteedt nu graag zijn tijd aan het werken aan een gezonde mix van Java-ontwikkeling op bedrijfsniveau en bare-metal embedded scripting.

Andrew Picture